Sophie Mannes 2018 © Alle rechten voorbehouden

Yoga wandelingen

Zo nu en dan worden er op wisselende locaties yoga-wandelingen georganiseerd. Hierbij wisselen we het lopen af met lichte yoga-oefeningen, meditatie, stilte en genieten.  Datum en plaats: zie agenda Afstand: ongeveer 2,5 km Duur: 1 uur Prijs: € 9,– Graag even melden als je mee wilt gaan. Oók misschien een idee om kado te geven? “Vloeibaar” maken van het fysieke lichaam door bewustzijn en ademhaling. Zo voel je rust en ontspanning. Het brengt je vanzelf bij “zelfkennis”.
Yoga en meditatiecursussen

Yoga, bewustzijn en méér…

Sophie Mannes 2018  ©  Alle rechten voorbehouden
Yoga en meditatiecursussen

Yoga wandelingen

Zo nu en dan worden er op wisselende locaties yoga-wandelingen georganiseerd. Hierbij wisselen we het lopen af met lichte yoga- oefeningen, meditatie, stilte en genieten.  Datum en plaats: zie agenda Afstand: ongeveer 2,5 km Duur: 1 uur Prijs: € 9,– Graag even melden als je mee wilt gaan. Oók misschien een idee om kado te geven? “Vloeibaar” maken van het fysieke lichaam door bewustzijn en ademhaling. Zo voel je rust en ontspanning. Het brengt je vanzelf bij “zelfkennis”.
Sophie Mannes geeft yoga wandelingen
In Alkmaar, Heiloo en Bergen en omstreken op diverse locaties geef ik Raja Yoga.  Yoga wandelingen, personal training, adem- coaching en meer... Ik combineer houdingen met bewustzijn. Op aanvraag verzorg ik ook de als onderdeel van  b.v. stiltedagen, retraitedagen of andere cursussen. Yoga wandelingen, Raja Yoga, zowel op locatie, in het groen of aan het strand in Nederland en Belgie.