Sophie Mannes 2018 © Alle rechten voorbehouden

  

  Yoga 

Raja Yoga

Strandyoga

Gezond ademen  (tip)

Thuis op de yogamat

Bindweefsel yoga

1. Hoe weet ik nu of Yoga voor mij geschikt is?  Yoga moet je zelf eerst ervaren. In de meeste gevallen kan je je per keer opgeven om te voelen of de wijze waarop ik de les geef je aanspreekt. 2. Spanning, moeilijk concentreren, slecht slapen.  Zou Yoga mij kunnen helpen?  Lichaam en geest hebben een relatie met elkaar. Als je druk bent in je hoofd, dan zal het lichaam daarop ook reageren. Yoga lost dus niet je persoonlijke problemen op. Wat Yoga wel doet is bewustzijn brengen in je lichaam, emoties en het denken. Doordat je bewust wordt van alles wat je vasthoudt, door toelaten wat is, komt er rust en vrede. Je lichaam wordt weer zacht en vloeibaar. 3. Wat moet ik de eerste keer meenemen? Draag makkelijke kleding, zoals een joggingbroek, T-shirt of sweater. Voor strandyoga kan je het beste laagjes kleding dragen en een groot badlaken meenemen. In geval van yoga op mijn adres of een andere locatie zijn matjes en kussentjes beschikbaar. Voor Meditatiecursussen zijn stoelen aanwezig.
Yoga en meditatiecursussen

Yoga en méér…

Sophie Mannes Egmond aan Zee
Ik combineer houdingen met bewustzijn. Op aanvraag verzorg ik ook yogalessen al dan niet met meditatie als onderdeel van  b.v. yogaretreats voor groepen, stiltedagen, spirituele cursussen, stiltewandelingen, retraitedagen, bijeenkomsten, vergaderingen etc. De duur van een yogales kan in overleg. Op de Veluwe organiseer ik een yoga-retreat weekend.
Sophie Mannes 2018  ©  Alle rechten voorbehouden
Yoga en meditatiecursussen
Yoga   	Raja Yoga 	Strandyoga 	Gezond ademen  (tip) 	Thuis op de yogamat 	Bindweefsel yoga  1. Hoe weet ik nu of Yoga voor mij geschikt is?  Yoga moet je zelf eerst ervaren. In de meeste gevallen kan je je per keer opgeven om te voelen of de wijze waarop ik de les geef je aanspreekt.  2. Spanning, moeilijk concentreren, slecht slapen.  Zou Yoga mij kunnen helpen?  Lichaam en geest hebben een relatie met elkaar. Als je druk bent in je hoofd, dan zal het lichaam daarop ook reageren. Yoga lost dus niet je persoonlijke problemen op.  Wat Yoga wel doet is bewustzijn brengen in je lichaam, emoties en het denken. Doordat je bewust wordt van alles wat je vasthoudt, door toelaten wat is, komt er rust en vrede. Je lichaam wordt weer zacht en vloeibaar.  3. Wat moet ik de eerste keer meenemen? Draag makkelijke kleding, zoals een joggingbroek, T-shirt of sweater. Voor strandyoga kan je het beste laagjes kleding dragen en een groot badlaken meenemen.  In geval van yoga op mijn adres of een andere locatie zijn matjes en kussentjes beschikbaar. Voor Meditatiecursussen zijn stoelen aanwezig.

Raja Yoga in Alkmaar en omstreken

In Alkmaar en omstreken op diverse locaties geef ik Raja Yoga. Strandyoga, aan zee en Yoga wandelingen. In Alkmaar, op het strand van Egmond aan Zee en  op diverse plaatsen in en rondom Alkmaar, zoals in Bergen en Heiloo geef ik Yoga wandelingen. Ik combineer houdingen met bewustzijn. Op aanvraag voor groepen, (familie) uitjes, vriendinnendagen  door heel Nederland en Belgie, ook inpasbaar in stiltedagen, stiltewandelingen en cursussen die door andere yogaleraren en instituten worden gegeven.